



Are You Climbing The Wrong Mountain Summit

Saturday, October 21, 2017

8 A.M. - 4:30P.M.

Mobile Marriott

3101 Airport Blvd, Mobile, AL 36606

Conference Theme:

The Top Is Only The Starting Point!



Summit Agenda

Summit Emcee Odessa Feaster

- 7:30 Registration
- 8:00 Welcome & Conference Opening
- 8:09 Billy Bowyer Introduction
- 8:10 Billy Bowyer 10 minutes
- 8:19 Bianca Lynette Introduction
- 8:20 Bianca Lynette 10 minutes
- 8:29 Karen "KJ" Johnson Introduction
- 8:30 Karen "KJ" Johnson 10 minutes
- 8:39 Martin Wilson Introduction
- 8:40 Martin Wilson 10 Minutes
- 9:05 Workshops

Billy Bowyer - The Importance of What You Think - Lauriel Room

Bianca Lynette - The Importance of What You Speak - Rose Room

Karen "KJ" Johnson - How To Plan - Presidential Room

Martin Wilson - How To Implement Your Plan - Executive Room

9:55 10 Minute Break

10:05 Workshops

Billy Bowyer - The Importance of What You Think - Lauriel Room

Bianca Lynette - The Importance of What You Speak - Rose Room

Karen "KJ" Johnson - How To Plan - Presidential Room

Martin Wilson - How To Implement Your Plan - Executive Room

10:55 30 Minute Break & Networking

- 11:25 Resemble and in Main area
- 11:30 Sponsor Recognitions



12:00

(Lunch Served)

12:15 Lunch (Jacques "2Loose" West Comedy Set)

1:05 Workshops

Billy Bowyer - The Importance of What You Think - Lauriel Room

Bianca Lynette - The Importance of What You Speak - Rose Room

Karen "KJ" Johnson - How To Plan - Presidential Room

Martin Wilson - How To Implement Your Plan - Executive Room

1:55 10 Minute Break

2:05 Workshops

Billy Bowyer - The Importance of What You Think - Lauriel Room

Bianca Lynette - The Importance of What You Speak - Rose Room

Karen "KJ" Johnson - How To Plan - Presidential Room

Martin Wilson - How To Implement Your Plan - Executive Room

2:55 10 Minute Break

3:05 Keynote Speaker – Cicone Prince – Knowing When To Jump

3:55 Conference Wrap Up & Presentations

4:30 Conference Close



